Cart

Hevosloimia uudella twistillä

Sävy hevosloimet muodostuivat inspiraatiosta Suomen ja suomenhevosen juhlavuoteen. Sävy Suomi 100-vuotta hanke käynnistettiin kesällä 2016. Hankkeen taustalla oli tavoite tehdä jotain konkreettista ja hyvää yhdessä Suomalaisten yrittäjien kanssa.

Yksityisrahotteisen Sävy Suomi 100-vuotta hankkeen tuotteena syntyi paitsi perinteikkäästi salmiakkiruuduin kuvioitu villaloimi, myös kokonaan uusi hevosvarustebrändi. Kansankielellä ”jussiloimi” juhlistaa Suomen itsenäisyyttä sekä kansallisrotumme 110-vuotistaivalta. Sen kuosiin kiteytyy myös kuuluisa Suomalainen Sisu, yrittäjyys ja rehellisyys.

Tuotekehityksestä lanseeraukseen

Matka ideasta valmiiseen tuotteeseen on harvoin mutkaton, vaikka taskussa olisi tuotekehittäjän paperit. Yli vuoden kestäneen suunnittelun, yhteistyöverkoston rakentamisen, neuvottelujen, kehitystyön ja muiden valmistelujen jälkeen uudet jussiviltit lanseerattiin lopulta elokuussa 2017,  Vermon kuninkuusravien yhteydessä. Teknisten sekä taloudellisten haasteiden ravistelemana verkkokauppamme avajaiset koittivat vasta kolme kuukautta lanseerauksen jälkeen.

Sävy Suomi 100-hanke kaavailtiin päättyväksi vuoden 2017 loppuun, mutta aikatauluviiveistä ja suuresta kannustuksesta johtuen jatkamme aloittamallamme polulla eteenpäin. Olemme myös luvanneet lahjoittaa osan myytyjen jussikuvioisten vilttien ja loimien tuotosta suomenhevosrodun hyväksi. Tämä tavoite siintää kirkkaana mielissämme edelleen. 

Korkea laatu on kunnia-asia

Valmistamissamme tuotteissa yhdistyvät tarkoin valitut raaka-aineet, kotimainen käsityöläisosaaminen, luova ajattelu sekä modernit työskentelymenetelmät. Meille myös läpinäkyvyys ja eettisyys on tärkeää, ja kuuluvat osana korkeaan laatuun. Tuotteemme valmistetaan toistaiseksi kokonaan Suomessa. Valmistusprosessi ei tuota kärsimystä eläimille tai ihmisille. Huomioimme ekologisuuden raaka-ainevalintojen ohella myös logistiikassa. Suosimme ilmastokuljetuksia, emmekä pakkaa tuotteita muoviin.

Yhdessä olemme enemmän

Sävy ei muodostu koskaan yhdestä väristä. Niin emme mekään. Sävy Horse Blankets on yhden ihmisen idea mutta monen tahon toteutus. Teemme jatkuvaa yhteistyötä yritysten, asiantuntijoiden, palveluntuottajien, yhdistysten, tapahtumanjärjestäjien, hevosammattilaisten, -omistajien ja -harrastajien kanssa. Tänä päivänä Sävy Horse Blankets tuo iloa ja hyvinvointia monille eri tahoille.

Säv(ä)ytä ja tule mukaan osaksi tarinaa, tehdään yhdessä hyvää!


YHTEISTYÖSSÄ

Sinan Kuvat

 

 


ERITYISKIITOKSET

PowerParkin ravirata, Hevosurheilu, Hippos, Ypäjän Hevosopisto, Valokuvaus Tuulia N, Polestar Talli, Stall Gobbacka, Team Haddas ja Tosi-Romeo omistajineen.